Ky apartament i tipologjisë 2+1 është shumë kompakt në sipërfaqen e tij. Ka në organizim: tualet, dhomë tharje dhe ballkon (llozhë). Apartament 2+1 i pozicionuar në katin e parë të banimit, me orientim drejt veri-lindjes.

Çmimi:
130,075 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
1
Sipërfaqe Apartamenti
91.28m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit