Një apartament 1+1 me sipërfaqe nga më të mëdhatë që mund të ofroj kompleksi, i ndodhur në katin e parë të banimit me orientim jug-perëndim dhe pamje nga pjesa e brendshme e kompleksit. Përmasat ofrojnë një hapësirë tepër komode.

Çmimi:
98,787 €
Tipi:
1+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
69.33m2
Sipërfaqe e Përbashkët
9.70 m2
Sipërfaqja Totale:
79.03m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Ky është i vetmi apartament i këtij lloji në shitje në Rezidencën Uptown.