Apartament 2+1 me sipërfaqe totale prej 104.12m2, i ndodhur në katin e dytë të banimit me orientim jug-perëndim. Ofron çdo facilitet në organizimin e brendshëm si dy tualete, gardërobë dhe ballkon llozhë i aksesueshëm prej dhomës së ndenjes.

Çmimi:
130,150 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
91.34m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.12m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: