Apartament 2+1 me hapësira të bollshme dhe tepër simetrike çka ndihmon shumë në mobilimin e hapësirave të brendshme. Me një organizim të brendshëm me të gjitha facilitetet si dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon. I ndodhur ne katin e dytë të banimit me orientim jug-perëndim.

Çmimi:
130,137 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
91.33m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.11m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: