Apartament 2+1 me hapësira te shfrytëzuara më së miri për të ofruar një jetesë komode. Të dy dhomat e gjumit janë të rregullta duke lehtësuar mobilimin e tyre. Facilitet tjetër janë dy tualetet dhe garderoba shumë praktike dhe funksionale. Gjendet në katin e tretë të banimit dhe është i orientuar drejt veri-lindjes.

Çmimi:
130,625 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
3
Sipërfaqe Apartamenti
91.67m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.83 m2
Sipërfaqja Totale:
104.50m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit