Një apartament 2+1 i mirë organizuar në hapësira të bollshme dhe me orientim veri-perëndim. Ndodhur në katin e tretë të banimit me pamje nga rruga.

Çmimi:
132,962 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
3
Sipërfaqe Apartamenti
93.31m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.06 m2
Sipërfaqja Totale:
106.37m2
Orientimi:
Lindje
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit