Një apartament 2+1 me shumë hapësirë dhe me nja sipërfaqe totale prej 110.24 m2 i cili vjen me të gjitha facilitetet si dy tualete, gardrobë, ballkon me hapësire me akses prej dhomës së ndenjes. I pozicionuar në katin e katërt të banimit me orientim jug-perëndim.

Çmimi:
137,800 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
4
Sipërfaqe Apartamenti
96.70m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.54 m2
Sipërfaqja Totale:
110.24m2
Orientimi:
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit