Apartament 2+1 me një organizim të brendshëm prej dy dhoma gjumi, dhomë ndenje/ngrënie, dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon. Apartamenti ka një sipërfaqe të mirë organizuar dhe me hapësira të bollshme.

Çmimi:
137,800 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
8
Sipërfaqe Apartamenti
96.70m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.54 m2
Sipërfaqja Totale:
110.24m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: