Apartament 2+1 me një ndarje perfekte midis zonës së ditës dhe asaj të natës, i pozicionuar në katin e nëntë të banimit me orientim jug-perëndim. Vjen me të gjitha komoditetet si dy tualete, gardërobe dhe ballkon me akses nga dhoma e ndenjes.

Çmimi:
130,150 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
9
Sipërfaqe Apartamenti
91.34m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.12m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: