Apartament 3+1 me hapësira tërësisht të shfrytëzueshme dhe funksionale, ka një organizim prej një dhome ndenjë/ngrënie, tre dhoma gjumi, dy tualete, një dhomë tharje, një garderrobë dhe një ballkon të madh, i cili mundeson një ambjent relaksues. Dhoma matrimoniale ka tualetin e dedikuar dhe një dhomë për garderrobën. Apartamenti ka një planimetri të rregullt dhe ndriçim maksimal natyral.

Çmimi:
173,866 €
Tipi:
3+1
Faza
Faza 1
Kati:
9
Sipërfaqe Apartamenti
112.98m2
Sipërfaqe e Përbashkët
15.81 m2
Sipërfaqja Totale:
128.79m2
Orientimi:
Jug
Lindje
Perendim

Ky është i vetmi apartament i këtij lloji në shitje në Rezidencën Uptown.

Harta e Katit