Pyetje Të Shpeshta

Faza e parë e Rezidencës Uptown Tirana (Shkallët A, B, C, D, E, F) është në ndërtim. Afatin maksimal të punimeve e ka Dhjetor 2024.

Duke qënë se godinat janë në ndërtim, nuk kanë ende hipotekën. Në përvojën tonë të mëparshme, pas daljes së lejes së shfrytëzimit, dalja e çertifikatës së pronësisë vonon 2-3 muaj.

Kompleksi Tirana Uptown ka një kat ambiente tregtare, 8 dhe 9 kate banimi dhe 2 kate parkimi nëntokësor.
Apartamentet 1+1 varjojne nga 72-80 m2.
Apartamentet 2+1 varjojne nga 102-114 m2.
Postet e parkimit në Rezidencën Uptown blihen veç apartamentit. Ato ofrohen me çmim preferencial për banorët.
Po. Kemi apartamente ne shitje edhe kompleksin Univers City prane QTU.
Po, kemi bashkëpunim me ProCredit Bank ku ofrohet financimi i kredise deri ne masen 80% duke perdorur apartamentin e rezervuar si kolateral gjithashtu edhe me Banken Credins ku ofrohet financimi deri ne 70%.
Progeen ofron plane të arsyeshme pagesash për rezervimin e apartamenteve sipas një skeduli që progreson me progresin e ndërtimit. Ju mund ta shihni ne detaje duke klikuar këtu.
Çmimi i apartamenteve është 1250 Eur/m2.